Φαρμακευτική Co. τεχνολογίας Shinrezing Hubei, ΕΠΕ

Ο επαγγελματικοί κατασκευαστής της Κίνας και ο προμηθευτής των φαρμακευτικών μεσαζόντων, ακατέργαστη στεροειδής σκόνη, πεπτίδια, sarm κονιοποιούν κ.λπ.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hubei Shinrezing Pharmaceutical Technology Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας πρωτεϊνικές ορμόνες πεπτιδίων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας πρωτεϊνικές ορμόνες πεπτιδίων για τις πωλήσεις
Η επιχείρησή σας στέλνει πάντα τα αγαθά γρήγορα και μπορούμε πάντα την λάβαμε ασφάλεια

—— alli του Imran

Ένας καταπληκτικός γύρος στο shinrezing εργοστάσιο Hubei. Οι εργαζόμενοί τους είναι επαγγελματικοί και τα προϊόντα τους είναι υπό καλό έλεγχο.

—— Rakesh Vinayagan

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Οι γραμμές παραγωγής μας περιλαμβάνουν τα εργαστήρια, τις πειραματικές εγκαταστάσεις και τις εγκαταστάσεις παραγωγής.
  Εργαστήριο: μια ικανότητα παραγωγής του κλ. Κυρίως χρησιμοποιημένος στη βελτιστοποίηση διαδικασίας παραγωγής και τη νέα ανάπτυξη προϊόντος.

   

   

  Πειραματικές εγκαταστάσεις: 100 λίτρα σε 1000 λίτρα του αντιδραστήρα σμάλτων και του αντιδραστήρα ανοξείδωτου και η εφαρμογή του σχετικού εξοπλισμού. Κυρίως χρησιμοποιημένος στη βελτιστοποίηση του προϊόντος μετά από τον πιλότο στην ενίσχυση νέων προϊόντων και τη δοκιμαστικής κλίμακας ενίσχυση.

   

   

  Εργαστήριο παραγωγής: 2.000 λίτρα σε 10.000 λίτρα αντιδραστήρων σμάλτων και αντιδραστήρας ανοξείδωτου, χύτρα πιέσεως πίεσης +120 κλ, μονάδα ψύξης -50 ° Γ, λέβητες ατμού, εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων και άλλες σχετικές εγκαταστάσεις. Κυρίως χρησιμοποιημένος στις επιχειρήσεις μαζικής παραγωγής στην παραγωγή των προϊόντων, αλλά και προσαρμοσμένα τα προϊόντα προϊόντα.

   

   

   

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  Έχουμε τα εργοστάσια συνεργατών που παρέχουν τις υπηρεσίες OEM/ODM για μας. Αυτά τα εργοστάσια έχουν τις στενές σχέσεις με μας και είναι όλα κατάλληλα ιδιαίτερα, σε αυτήν την περίπτωση θα εποπτεύσουμε αυστηρά την ποιότητα παραγωγής και ελέγχου, και θα πάρουμε τις ευθύνες ποιοτικής ασφάλειας για τους πελάτες μας.
  Παρέχουμε επίσης τις υπηρεσίες OEM/ODM για τους πελάτες. Καλωσορίζουμε τους πελάτες μας για να επισκεφτούμε και να επιθεωρήσουμε το εργοστάσιο και το εργαστήριό μας και να διαπραγματευτούμε τη συνεργασία με την τεχνική ομάδα μας.

 • Ε & Α

  Το κέντρο Ε&Α μας (έρευνα και ανάπτυξη) έχει περίπου τη σύνθεση 1.000 τετραγωνικών μέτρων και το εργαστήριο δοκιμής, ανταποκρίνεται στα βιομηχανικά πρότυπα, που εξοπλίζονται με τις ερευνητικές εγκαταστάσεις πρώτης θέσης και την ισχυρή τεχνική ομάδα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Shinrezing Pharmaceutical Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. John

Τηλ.:: 86-27-8786-7107

Φαξ: 86-27-8786-7107

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)